BONA NIT I BON PROFIT

(texto en valenciano y castellano)

 

Fa 10 anys que es va iniciar Curt al pap. Va ser una temeritat de quan era regidor de cultura i volia oferir una proposta cultural de qualitat per a Parcent i comarca. Amb una minsa economia donada la situació, volia fer una regidoria de cultura i no sols d’entreteniment, com tantes vegades sol passar (és cert, dóna més aplaudiments i vots). No tenia ni idea de com es feia un festival de cinema ni cap relació amb l’assumpte, però la cabuderia té coses bones i roïnes. Eixa va ser una de les bones i també una de les pitjors per als meus ulls. En aquella edició vaig acabar amb conjuntivitis. Aproximadament mig any li he dedicat a cada edició. Un treball ocult, que en ser percebut per algunes persones, va fer que sorgiren col·laboradors, digam-ne, espontanis. Sempre he tingut gent al costat. No puc esmentar a totes i tots, però sobretot voldria agrair a Araceli Bañuls, Pere Mestre, Francis Ferrer i Vicent Berenguer, que m’ajudaren a visionar i seleccionar els curts, a Román Rodríguez i Raquel Ochoa, que oferiren els seus spots i cartells, a Quico Torres, que regalava als guardonats les seues làmines, als companys de govern Máximo Revilla, Fabiola Mora i Jacqui Cotterill que estaven a tot i a totes, i a Bea Riera, posterior regidora de cultura, que va complir el seu compromís de continuar amb Curt al pap. En els 4 darrers anys he buscat la manera de passar el testimoni perquè el festival poguera continuar, però no ha estat possible. No se li pot demanar a ningú que assumisca tanta càrrega de manera altruista. Ja estava aleshores decidit de fa temps que la 10a edició de Curt al pap anava a ser la conclusiva, almenys per la meua part. Tot i conéixer aquestes dificultats, l’equip de govern actual de l’ajuntament va insistir en que figurara com a punt en el programa electoral “continuar amb Curt al pap”. Esperant que el festival no es convertisca en una caricatura o paròdia de sí mateix, o tinga el nom d’allò que no és, els desitge molta sort en complir eixe punt del programa. Endavant! Això serà tot un èxit.

10 edicions, 2.132 curts rebuts i visionats, 246 projectats en concurs, 44 premiats, molt de públic assistent de tot arreu,  Parcent trobe que ha esdevingut un referent cultural, s’ha donat a conéixer la gastronomia dels pastissets, hem donat vida a les nits de Nadal… Amb els modestos guardons hem ajudat a carreres cinematogràfiques que han arribat als Goya, a Sundance, als Òscars, a ser èxits de taquilla, i sobretot hem posat en contacte a eixa meravellosa gent que dedica el seu esforç a realitzar cinema de qualitat, amb un públic variat i divers que quasi sempre ha omplit de gom a gom la sala de La Musical dins d’un ambient d’allò més entranyable i quasi màgic, devorant pastissets i cinema. Gràcies a totes i tots. Ha arribat el moment d’acomiadar-me de vosaltres i com sempre déia: bona nit i bon profit.

 

Hace 10 años que se inició Curt al pap. Fue una temeridad de cuando era concejal de cultura y quería ofrecer una propuesta cultural de calidad para Parcent y comarca. Con una exigua economía dada la situación, quería hacer una concejalía de cultura y no solo de entretenimiento, como tantas veces suele pasar (es cierto, da más aplausos y votos). No tenía ni idea de cómo se hacía un festival de cine ni ninguna relación con el asunto, pero la cabezonería tiene cosas buenas y malas. Esa fue una de las buenas y también una de las peores para mis ojos. En aquella edición acabé con conjuntivitis. Aproximadamente medio año le he dedicado a cada edición. Un trabajo oculto, que al ser percibido por algunas personas, hizo que surgieran colaboradores, digamos, espontáneos. Siempre he tenido gente al lado. No puedo mencionar a todos y todas pero sobre todo querría agradecer a Araceli Bañuls, Pere Mestre, Francis Ferrer y Vicent Berenguer, que me ayudaron a visionar y seleccionar los cortos, a Román Rodríguez y Raquel Ochoa, que ofrecieron sus spots y carteles, a Quico Torres, que regalaba a los galardonados sus láminas, a los compañeros de gobierno Máximo Revilla, Fabiola Mora y Jacqui Cotterill por su permanente disposición, y a Bea Riera, posterior concejala de cultura, que cumplió su compromiso de continuar con Curt al pap. En los 4 últimos años he buscado la manera de pasar el testigo para que el festival pudiera continuar, pero no ha sido posible. No se le puede pedir a nadie que asuma tanta carga altruísta. Ya estaba entonces decidido de hace tiempo que la 10ª edición de Curt al pap iba a ser la conclusiva, al menos por mi parte. Aún conociendo estas dificultades, el equipo de gobierno actual del ayuntamiento insistió en que figurara como punto en el programa electoral “continuar con Curt al pap”. Esperando que el festival no se convierta en una caricatura o parodia de sí mismo, o tenga el nombre de aquello que no es, les deseo mucha suerte en cumplir ese punto del programa. ¡Adelante! Eso será todo un éxito.

10 ediciones, 2.132 cortos recibos y visionados, 246 proyectados en concurso, 44 premiados, mucho público asistente de todas partes,  Parcent creo que ha convertido en un referente cultural, se ha dado a conocer la gastronomía de los pastissets, hemos dado vida a las noches de Navidad. Con los modestos galardones hemos ayudado a carreras cinematográficas que han llegado a los Goya, a Sundance, a los Òscars, a ser éxitos de taquilla, y sobre todo hemos puesto en contacto a esa maravillosa gente que dedica su esfuerzo a realizar cine de calidad, con un público variado y diverso que casi siempre ha llenado a tope la sala de la Musical dentro de un ambiente de lo más entrañable y casi mágico, devorando pastissets y cine. Gracias a todas y todos. Ha llegado el momento de despedirme de vosotras y vosotros y como siempre decía: buenas noches y buen provecho.

 

Joan Carles Poquet
Coordinador de Curt al pap

 

 

 

 

EL PALMARÉS DE LA 10ª EDICIÓN

Este sábado 16 de febrero se dió a conocer el palmarés de la 10ª edición de CURT AL PAP, junto con un concierto.

Enhorabuena a todos los premiados.

Si quieres ver más fotos pincha aquí en galería.

 

“PASTISSET D’AMETLA” PREMI DEL JURAT
THE EUROPEAN DREAM: SERBIA, dirigit per JAVIER ALEKOS

Mencions d’honor del jurat
DOMESTICADO, dirigit per Juan Francisco Viruega.
UN CUENTO FAMILIAR, dirigit per José Corral
VIACRUXIS, dirigit per Ignasi López

 

“PASTISSET D’AIGUARDENT” PREMI DEL PÚBLIC
VIACRUXIS
, dirigit per IGNASI LÓPEZ

Finalistes del públic
EUSEBIO80, dirigit per Jesús Martínez e Iván Molina
THE EUROPEAN DREAM: SERBIA, dirigit per Jaime Alekos
UN CUENTO FAMILIAR, dirigit José Corral

 

“PASTISSET D’AMETLA PELUDA” PREMI AL MILLOR CURT EN VALENCIÀ/CATALÀ
VIACRUXIS
, dirigit per IGNASI LÓPEZ

Finalistes al millor curt en valencià/català
UNA HISTÒRIA NORMAL, dirigit per Ernest J. Sorrentino
NEN AMAGAT, dirigit per Pol Rodríguez
ROSENWOHL, dirigit per Miguel Llorens

Ja tenim el palmarés de la 10a edició

Enhorabona als premiats i gràcies a tot els que han enviat el seu curt i al públic que ha acudit!!!

Ja es coneix el palmarés de la 10a edició.

38 Foto final del palmarés

Totes les fotos a la galeria

“PASTISSET D’AMETLA” PREMI DEL JURAT
THE EUROPEAN DREAM: SERBIA, dirigit per JAVIER ALEKOS

Mencions d’honor del jurat
DOMESTICADO, dirigit per Juan Francisco Viruega.
UN CUENTO FAMILIAR, dirigit per José Corral
VIACRUXIS, dirigit per Ignasi López

“PASTISSET D’AIGUARDENT” PREMI DEL PÚBLIC
VIACRUXIS
, dirigit per IGNASI LÓPEZ

Finalistes del públic
EUSEBIO80, dirigit per Jesús Martínez e Iván Molina
THE EUROPEAN DREAM: SERBIA, dirigit per Jaime Alekos
UN CUENTO FAMILIAR, dirigit José Corral

“PASTISSET D’AMETLA PELUDA” PREMI AL MILLOR CURT EN VALENCIÀ/CATALÀ
VIACRUXIS
, dirigit per IGNASI LÓPEZ

Finalistes al millor curt en valencià/català
UNA HISTÒRIA NORMAL, dirigit per Ernest J. Sorrentino
NEN AMAGAT, dirigit per Pol Rodríguez
ROSENWOHL, dirigit per Miguel Llorens

 

EL 16 DE FEBRER CONEIXEREM EL PALMARÉS

10 ANYS DE CURT AL PAP

3 dies de projeccions han donat la benvinguda al nou any a Parcent, 3 dies de bon cinema a xicotetes dosis i grans emocions, 3 dies després de 10 anys de Curt al pap. De nou La Musical, malgrat ser entre setmana, ha estat de gom a gom i el variat públic ha gaudit dels pastissets, la mistela i alguns dels millors curts del panorama actual. Xiquetes i xiquets, persones grans, cinèfils, gent curiosa, famílies, gent del poble i gent de fora, més de 100 persones cada dia han fet que el festival siga de nou un esdeveniment cultural no sols de qualitat sinó també amb repercussió i acceptació d’audiència.

Ara és el temps d’espera, d’apagar el projector i mossegar-se les ungles fins saber el 16 de febrer quin és el palmarés d’aquesta darrera edició. Dessitgem a tot el públic un bon profit i un poc de paciència per conéixer els guardonats.

Poden trobar-se i descarregar-se totes les fotos del festival a la galeria.

Curt al pap 10a edició, en fotos

A la galeria ja disposeu de les fotos de la darrera edició de Curt al pap

I també les de les edicions anteriors.

Gaudiu-ho!!!

CARTELERA DE LA 10ª EDICIÓN

Durante 3 días por Navidad os invitamos a nuestro menú cinematográfico.

En La Musical de Parcent (La Marina Alta – Alicante). Aforo limitado.
El menú se acompaña de “pastisset” y mistela.

Ya disponemos del menú de esta 10ª edición (2019)

 

 

Cartell Curt al pap 10a edició (2019)

QUÉ POCO FALTA…

Què poc falta ….

2, 3 i 4 de gener de 2019
19 hores / La Musical
Entrada lliure (+pastisset +mistela) / Aforament limitat
Parcent (Marina Alta)

LRF LOGO BLANCO

LA 10ª EDICIÓN: DEL 2 AL 4 DE ENERO DE 2019

Cumplimos 10 añitos y celebraremos la década con una nueva edición: del miércoles 2 al viernes 4 de enero de 2019.  Como siempre será a las 19 horas en La Musical. La entrada será gratuíta y se obsequiará con un pastisset y una mistela.

Aquí tenéis el cartel para abriros boca y en breve se hará público el spot y la cartelera.

Cartell Curt al pap 10a edició (2019)

LISTADO DE CORTOS ADMITIDOS A LA 10ª EDICIÓN

Aquí tenéis el listado definitivo de los cortos admitidos en la 10ª edición (listado definitivo), de entre los cuales se seleccionarán aquellos que participarán en los 3 días a concurso.

También, después, están los que no se ajustan a las bases.

Gracias a todos por enviárnoslos.

 

CORTOS RECIBIDOS (SE HA COMPROBADO QUE SE AJUSTAN A LAS BASES)

  TITULO_ORIGINAL DIRECTOR_NOMBRE
1. 24:37 BELÉN KRUPPA ROBELO, ALBERTOFERNANDEZ TIEMBLO, DAVID MIRANDA
2. 2X1=1 JESUS DE FARIÑA VÁZQUEZ MÉNDEZ
3. ABISMO CRISTINA  ZARZALEJOS
4. ACCIDENT DE PERSONNE ÁLVARO MARTÍN
5. ADOSADOS BORJA ALVAREZ
6. AGELASTA SARA GRACIA JIMÉNEZ
7. AGUA Y JABÓN FRANCESCO  COCCO
8. AINHOA IVÁN  SÁINZ-PARDO
9. AJOACEITE INÉS  MUÑOZ
10. ALAN URSULA ROMERO GERBERDING
11. AMA JOSU MARTÍNEZ
12. AMOLED IVAN CASAJÚS GUAITA
13. ANABEL JOAQUÍN PÉREZ
14. ANCORA LUCCIOLE MARÍA ELORZA
15. ANGELITO GONZALO GONZÁLEZ UNDURRAGA
16. ANORMAL LUIS GALÁN
17. ANTES DE IRME TITO RUBIO-IGLESIAS, FERNANDO MAHAVE
18. ARRITMIA JAUME DURAN
19. AURORA BAUTISTA IRIS  DE CAMPOS
20. BAADAYE LUIS SANTAMARIA
21. BAILAORA RUBIN STEIN
22. BARCELONA IN BLACK MANEL CEBRIAN
23. BASURAS JORDINA  ROS
24. BLANCO Y NEGRO BENJAMÍN SANTOS SÁEZ
25. BLAZED JORGE  HURTADO GRUESO
26. BÓXER EDUARDO  DIESTE VELÁZQUEZ
27. BREXIT CLARA BILBAO
28. BROCCOLI IVÁN SÁINZ-PARDO
29. CAMINS SARA GRACIA JIMÉNEZ
30. CARNE O PAPEL ROSALÍA OMIL
31. CARONTE LUÍS TINOCO
32. CASTING (REMUNERADO) JAVIER  GARCÍA
33. CAZATALENTOS JOSÉ  HERRERA
34. CENTRIFUGADO MIREIA NOGUERA
35. CERDITA CARLOTA PEREDA
36. CHEN LI (CIRUELA DE AGUA DULCE) ROBERTO F. CANUTO, XIAOXI XU
37. CHIRIPAJAS JAUME QUILES, OLGA POLIEKTOVA
38. CINCO PLAZAS VÍCTOR  URBANO
39. CÓMO HACER UNA NUBE CARLOS  BARQUÍN
40. CON PAQUITO ERA MEJOR ADÁN PICHARDO
41. CONCERTO EM F CLAUDIA NEGRO GARC?A
42. CONFORT TV IVAN VALENCIA
43. CONTRATIEMPO JUAN BERMÚDEZ
44. CORAZÓN DE POETA CLAUDIA GRACIA
45. CORRE EL CARNAVAL ISABEL MEDARDE
46. CRACK
47. CROQUETAS AITOR GONZÁLEZ ITURBE
48. CUÁNTO. MÁS ALLÁ DEL DINERO KIKE  MAÍLLO
49. CUARTETO ALEJANDRO RENEDO VILLAGRAN
50. CUCARACHAS MARC RIBA, ANNA SOLANAS
51. CUMPLEVIDAS JORGE  NARANJO
52. CUSTODIA COMPARTIDA CARLUS FÁBREGA
53. DESALIENTO PINKY ALONSO
54. DESPACHADO ELENA MARCELO
55. DESVELO JUAN PABLO POLANCO
56. DIESEL JULS GARS
57. DOMESTICADO JUAN FRANCISCO VIRUEGA
58. DOS VIDAS ALBERTO COLLADO DE LIS
59. DRY FLY RUT  JUAN MOMPÓ
60. DULCE V ÁNGEL  CAPARRÓS
61. EAT YOUR PRINCIPLES ANA  GARCÍA RICO
62. EL AMOR DUERME EN EL PECHO DEL POETA IRENE  MARTÍNEZ
63. EL ATRACO ALFONSO DÍAZ
64. EL CARAMELITO SIN SABOR Y SIN COLOR REYES CABALLERO
65. EL ENCUENTRO JUAN ALCARAZ  ALCARAZ
66. EL ESCARABAJO AL FINAL DE LA CALLE JOAN VIVES LOZANO
67. EL FOTOVIAJE DE CARLA FRAN GAS
68. EL HERMANO ÁLVARO  MORIANO, ALEJANDRO DE VEGA
69. EL HOMBRE QUE CONSTRUÍA DRAGONES EIANDE  SETOAIN
70. EL MAL AMOR SERGIO  GONZÁLEZ-ROMÁN
71. EL NADADOR PABLO BARCE
72. EL NIÑO INTERIOR TONY LUCAS
73. EL NIÑO QUE QUERÍA VOLAR JORGE MURIEL
74. EL OLVIDO XENIA  GREY
75. EL PAN NO ES PARA LOS CABALLOS MARC VIVANCOS
76. EL RAYO CAPAZ DE ACABAR CON EL HAMBRE JUAN JOSE  ZANOLETTY
77. EL REBAÑO LUIS  ORTÍ
78. EL REDIL DE LOS COBARDES XABIER ALCONERO
79. EL REGALO DE DANEL IÑIGO MADURGA
80. EL SABOR DE LA MANDARINA JULIO SUÁREZ
81. EL SOL DE IPANEMA VICTOR VICENTE VILLAVICENCIO POTELLA
82. EL TIEMPO ALBA Y JÚLIA LÓPEZ SOLÉ
83. EL VIAJE A ISLANDIA CÉSAR VALLEJO DE CASTRO
84. EN CUARTO OSCURO LUIGI  ABANTO VARESE
85. EN LA VIDA NUNCA PASA NADA YOLANDA FUERTES
86. END OF IASEN  SOKOLOV
87. ENEMIGOS DAVID  MUÑOZ PANTIGA
88. ERES NIÑO COMO YO RIA MONTES LIBRERO, ROBERTO PÉREZ MORÓN, MAGDALENA ORELLANA
89. ESPEDIZIO HANDIA IBAN DEL CAMPO
90. ESPONJAS RAMÓN  SAN ROMÁN
91. ESTIGMA DAVID VELDUQUE
92. ETÉREO CARLOS COBOS AROCA
93. EUSEBIO80 JESÚS MARTÍNEZ NOTA, IVÁN MOLINA GIMÉNEZ
94. EXHALACIÓN AL DÍAZ LÓPEZ
95. EYE IN DARKNESS GERMÁN  TALAVERA
96. FINAL ALTERNATIVO JOSE ANTONIO  LARROSA
97. FLAMENCA ALEJANDRO  DE VEGA, ÁLVARO  MORIANO DÍAZ-GÜEMES
98. FRESA O LIMÓN PAUL DEAN  VIEILLEFRANCE
99. FUERZA CARLA ALONSO
100. HABITACIÓN 110 ANA  GARCÍA ARNAIZ
101. HAMBRE DE HOMBRE JOSE MANUEL YEBES MOTA
102. HAY ALGO EN LA OSCURIDAD FRAN CASANOVA
103. HERIDAS (FERIDES) JOAN PAULS
104. HÉROES PABLO MANCHADO CASCÓN, SANTIAGO CARDEL?S RUIZ-ALBERDI
105. HOISSURU ARMAND ROVIRA
106. IMPACTO HÈCTOR ROMANCE
107. IMPROMPTU MARÍA LORENZO HERNÁNDEZ
108. IN MY MOTHER’S ARMS LIA  CHAPMAN
109. INGRÁVIDOS Y GENTILES
110. IZANAMI: MASAMUNE Y MURAMASA FERNANDO YRITIA ARAGONÉS
111. JAULA DAVID OEO
112. KAFENIO KASTELLO MIGUEL ANGEL JIMÉNEZ
113. KANT ISAÍ  ESCALADA
114. KINOGREGUERÍAS I-VI JULIO  RABADÁN  BUJALANCE
115. KLESH (THE BREAK UP) GUIDO BENEDICTO
116. LA ARAÑA EMILIANO GRANADA
117. LA BODA ROCÍO MONTES
118. LA BODEGA DEL TORO NAVARRO REYES CABALLERO MARTINEZ
119. LA BOUGAINVILLEA CARLES PAMIES
120. LA CASA INTERIOR JAIME BASELGA AGUSTÍ
121. LA FUGA GISELLE GONZALEZ ARMADA
122. LA NOCHE MARTÍN  ROMERO
123. LA PELOTA FERNANDO GARCÍA
124. LA PEQUEÑA ARI LAURA URÍA
125. LA PERLA BLANCA REYES  CABALLERO
126. LA PERLA BLANCA REYES  CABALLERO
127. LA RODA MATEU CIURANA
128. LA SIERRA GUILLERMO  ALCALÁ-SANTAELLA LLORENS
129. LA TEORÍA DEL SUEÑO RUBÉN BARBOSA
130. LA TIERRA MUERTA SERGIO  DUCE MAESTRO
131. LA ÚLTIMA CITA DAVID BAQUERO
132. LAS AVENTURAS DE TRENDING & TOPIC ISAAC GARCÍA MAINAR
133. LAS RUPTURAS ABIERTAS JUAN CARLEVARIS GARCÍA
134. LES 7 LLUMS ALBERTO  EVANGELIO
135. LEY DE VIDA DANI ZARANDIETA
136. LIBÉLULAS ALBA PINO
137. LOS ATLANTES LUIS JUANES
138. LOS BERMEJO JOSE  FERNÁNDEZ-ARK
139. LUZ AZUL ANDRES MALO SEGURA, ALFONSO SEGURA BALLESTEROS
140. MALTRATO DE IDA Y VUELTA MERCEDES  SIERRA LOPEZ
141. MARTA NO VIENE A CENAR MACARENA ASTORGA
142. MATINS DE DIUMENGE JOAN VENTURA ESCRIG
143. MI QUERIDO BALÓN GAIZKA  URRESTI
144. MIEDOS GERMÁN SANCHO
145. MIRANDA Y EL MAR GIOVANNA TORRES ARTECHE
146. MUNDOS MAX LUSSON
147. NENAMAGAT POL  RODRÍGUEZ
148. NIÑA 2018 DAMIÁN DEL CORRAL
149. NIÑO FEO GABRIEL  LÚGIGO
150. NO ERES ELLA MIGUEL  ALCALDE
151. NO HUYAS SANTIAGO GARCÍA
152. NO ME DESPERTÉIS SARA FANTOVA
153. NO ODIES AL JUGADOR HÉCTOR HERCE
154. NOCHE DE PAZ SANTIAGO  REQUEJO
155. NOCHE DE REYES JAVIER GIMENO LAUSÍN
156. NÓMADA DANIEL  OLMOS OCHOA
157. NÓMADA EVGENY YABLOKOV
158. NUEVE PASOS MARISA CRESPO ABRIL, MOISÉS ROMERA PÉREZ
159. PALOMITAS SERGI VIZCAINO CALERO
160. PARAÍSO AZUL DANIEL  DE VICENTE
161. PATCHWORK MARÍA MANERO MURO
162. PESTICIDAS JAUME QUILES
163. PETIT ASIER RAMOS
164. PIEDRAS ELENA SÁENZ ÁLVAREZ
165. PIN UP – MOTOS & ROCK EN EL MEDITERRANEO REYES  CABALLERO
166. PRIMAVERA ROSA EN ESPAÑA MARIO DE LA TORRE
167. PSICOLAPSE ARNAU G?DIA MONTESINOS
168. REFLEJOS MANUEL SIMÓN
169. REFUGIADOS DAVID  RODRÍGUEZ MUÑIZ
170. REPLICANTE LAURA TOLEDO
171. RÉQUIEM JUANMA JUÁREZ
172. RÉQUIEM DESDE EL DIVÁN (¿JUGAMOS AL SPECTRUM+2?) FELIPE AGUILAR PICAZO
173. RESERVAS NATURALES ALEJANDRO  PEDREGAL
174. REVIVIGO PATXI  GABELLA
175. ROBARTE UNA NOCHE FERNANDO VERA MORENO
176. ROJO AMARILLO ROJO TERESA  BELLÓN , CÉSAR F. CALVILLO
177. ROSENWOHL MIGUEL  LLORENS
178. RUBIK MIGUEL  CÁCERES
179. SANTA ANA CÉSAR  PESQUERA
180. SEATTLE MARTA ALEDO
181. SIEMPRE SE VAN LOS MEJORES ALEJANDRO  TEJEDA
182. SILENCIO POR FAVOR CARLOS VILLAFAINA
183. SIN EMBARGO ANTONIO LAMA CORTÉS
184. SOY NOTICIA ALBA  ROLLÁN, ANDRÉS  MARTÍN
185. SPACE MOUNTAIN VÍCTOR  NORES
186. TARDE DE PESCA HUGO DE LA RIVA
187. TAURO DIANA CARO
188. TENER O NO TENER ÁLVARO DE MIGUEL DE CASTRO
189. THE EUROPEAN DREAM: SERBIA JAIME ALEKOS
190. THE LAST LIQUIDATOR ADOLFO  SCHREIER
191. THE MOOR JOSÉ LUIS MEDINA RODRÍGUEZ
192. TIENES PLENA LIBERTAD PARA PROYECTAR TELMO BASTERRETXEA SEIJO
193. TOMASITO IGNACIO  F. RODÓ, SERGIO ARRÓSPIDE
194. TONO MENOR IVÁN SÁINZ-PARDO
195. TOURNÉES ISRAEL GONZÁLEZ
196. TRES TRISTES TIGRES ALBERT LAGOS MUÑUMEL
197. TURNO DE NOCHE VÍCTOR BASALLOTE GONZÁLEZ
198. UN CUENTO FAMILIAR JOS? CORRAL
199. UN DÍA MÁS MANUEL SIMÓN
200. UN DÍA MÁS SIN TI JESÚS GRAVÁN
201. UN LUGAR DONDE SER FELIZ BELÉN  VERDUGO
202. UN PAÍS EXTRAÑO LAURA POUSA
203. UNA HISTORIA NORMAL ERNEST J.  SORRENTINO
204. UNA NOCHE CON JUAN DIEGO BOTTO TERESA  BELLON, CÉSAR  F. CALVILLO
205. UNA NOCHE CUALQUIERA DANIEL DE LA CRUZ
206. VERSUS DEMETRIO ELORZ LAZCANOTEGUI
207. VIACRUXIS IGNASI LÓPEZ FÀBREGAS
208. VÍCTIMAS. UN ENCARGO MORTAL. DAVID J. SKINNER
209. VIN DIESEL RAÚL MORENO
210. VIVIR RODANDO CON EL MÓVIL FERNANDO MONTANO GALVAÑ
211. VS SANTA RAÚL COLOMER VALCÁRCEL, AITOR HERRERO LARRUMBIDE
212. VSSANTA RAUL COLOMER V?LCARCEL, AITOR CARLOS HERRERO LARRUMBIDE
213. WAKE UP! JUAN ALONSO BELARRA
214. WOMAN ADRI SOLA
215. WONDERFUL PEOPLE DAVID  TEMBLEQUE, LUC  KNOWLES
216. YAYOFLAUTAS JESÚS MARTÍNEZ NOTA
217. ZACARÍAS VIOLETA TRINCADO
218. ZAIN PELLO GUTIÉRREZ
219. ZOMBIE TIME ALFONSO FULGENCIO
220. UN DÍA EN EL PARQUE DIEGO PORRAL
221. MONSTERS WALKING DIEGO PORRAL

 

CORTOS NO ADMITIDOS A CONCURSO POR SUPERAR EL MINUTAJE MÁXIMO PERMITIDO

  TITULO_ORIGINAL DIRECTOR_NOMBRE
1. L´ART DE LA FUSTA ERNEST SORRENTINO
2. LAS CRUCES NICOLAS BOONE
3. SCIENTIFILIA PILAR  RODRÍGUEZ FRANCO
4. SECOND LINE ANDRÉS SALABERRI PUEYO
5. UN BUEN HOMBRE MATÍAS  VALENZUELA BRITO
6. VICO BERGMAN DIEGO PEREZ, CHECHU LEÓN
7. ZONES JEAN-BAPTISTE BONNET

 

CORTOS NO ADMITIDOS POR SER PRODUCTORES/DIRECTORES NO NACIDOS O RESIDENTES EN ESPAÑA

  TITULO_ORIGINAL DIRECTOR_NOMBRE
1. FIFO SACHA FERBUS
2. LE BEL HORIZON JEAN-BAPTISTE  HUBER
3. MON ONCLE D’AMÉRIQUE 2 MALCOLM VINCENT
4. PICKPOCKET MADELEINE CLAIR
5. PIQUEUSE GIORDANO GEDERLINI

 

CORTOS NO ADMITIDOS POR SER DE OTRO GÉNERO NO ADMITIDO

  TITULO_ORIGINAL DIRECTOR_NOMBRE
1.    

 

CORTOS NO ADMITIDOS POR HABER SIDO PROYECTADOS EN ANTERIORES EDICIONES

  TITULO_ORIGINAL DIRECTOR_NOMBRE
1.    

 

CORTOS NO ADMITIDOS A CONCURSO POR SER DE AÑOS ANTERIORES A LAS BASES

  TITULO_ORIGINAL DIRECTOR_NOMBRE
1.    

 

CORTOS INSCRITOS PARA LA PRÓXIMA EDICIÓN AL HABERSE ENVIADO DESPUÉS DE ADELANTAR LA FECHA LÍMITE Y ANTES DE LA FECHA LÍMITE INICIALMENTE PREVISTA

  TITULO_ORIGINAL DIRECTOR_NOMBRE
1.    

 

EL JUEVES 27 DE SEPTIEMBRE, ÚLTIMO DÍA PARA ENVIAR CORTOS PARA LA 10ª EDICIÓN

Ya ha llegado el corto número 180, por lo que, según las bases, a partir de hoy 25 de septiembre se dan dos días más, es decir hasta el jueves 27 de septiembre, para enviar cortos.

Según las bases, el plazo finalizaba el día 30 de septiembre o 2 días después de que llegara el corto 180, lo que antes se cumpliera. Aquellos cortos que estén enviados entre el 27 de septiembre y el 30 de septiembre, si están realizados en 2018, quedarán automáticamente inscritos para la próxima edición.

Ante cualquier duda, podéis dirigiros al siguiente contacto.

Cada cierto tiempo irá publicándose y actualizándose el listado de cortos recibidos en https://curtalpap.wordpress.com/cortos-recibidos/

  • clickforfestivals banner 725x86

EL 20 DE AGOSTO SE ABRE EL PLAZO DE INSCRIPCIÓN PARA LA 10ª EDICIÓN

• El 20 de agosto se abrirá el plazo para inscribir cortos para la 10ª edición de Curt al pap. El plazo terminará como máximo el domingo 30 de septiembre de 2018, teniendo en cuenta que:

• La fecha límite se avanzará en el momento en que sea inscrito el corto número 180. El plazo se cerrará dos días después de esa fecha, aceptándose los cortos cuyo cuño de correos/mensajería o presentación en www.clickforfestivals.com/curt-al-pap demuestre que han sido enviados en este nuevo plazo. El día de la inscripción 180 se anunciará en la página web www.curtalpap.org/novedades/ , www.curtalpap.org/plazo-de-inscripcion/  y en www.clickforfestivals.com/curt-al-pap y empezará a contar el plazo de dos días a partir del día siguiente.

• Los cortos enviados después de la nueva fecha pero recibidos antes de la fecha inicial serán inscritos en la edición siguiente, siempre que cumplan el resto de bases.

• Cada cierto tiempo irá publicándose y actualizándose el listado de cortos recibidos en https://curtalpap.wordpress.com/cortos-recibidos/

 

Habrá dos maneras de inscribirse:

  • ON LINE (recomendado): clickforfestivals banner 725x86
  • Físicamente: Presentando físicamente, por correo o envío postal, lo estipulado en las BASES. Aquí tenéis la ficha de inscripción.

Consulta todos los detalles en la pestaña de CONCURSO.

¡¡¡¡Os esperamos!!!!

PALMARÉS 9ª EDICIÓN

Este sábado 17 de febrero se dió a conocer el palmarés de la 9ª edición de CURT AL PAP, junto con un concierto.

Enhorabuena a todos los premiados.

51 Emilio, Israel, Ismael, Quico, Axier, Gladys, Luís, Adán, Anna i Sergi

Si quieres ver más fotos pincha aquí en galería.

 

“PASTISSET D’AMETLA” PREMI DEL JURAT
DANTZÁRIAK
, dirigit per AXIER SALAZAR

Mencions d’honor del jurat
AREKA, treball coral de Bego Vicario, Paula Huarte, Miriam Inza, Jugatx Astorkia, Itxaso Navarro, Beñat Barandika, Usue Egia, Esteban Ramos, Naiara Gallego, Sergio Martínez, Aitor Oñederra, Kote Camacho, Oihana Lenda, Arrate López, Izibene Oñederra, Alots Arregi, Andere Molinuevo, Ximon Agirre, Jon Munarriz, Zaloa Ipiña.
CAVALLS MORTS, dirigit per Marc Riba i Anna Solanas
NATURALEZA MUERTA, dirigit per Gala Hernández

 

“PASTISSET D’AIGUARDENT” PREMI DEL PÚBLIC
NI UNA SOLA LÍNEA
, dirigit per VÍCTOR E. D. SOMOZA

Finalistes del públic
DANTZÁRIAK, dirigit per Axier Salazar
MARHABA, dirigit per Emilio Martí
WOODY & WOODY, dirigit per Jaume Carrió

 

“PASTISSET D’AMETLA PELUDA” PREMI AL MILLOR CURT EN VALENCIÀ/CATALÀ
CAVALLS MORTS
, dirigit per MARC RIBA I ANNA SOLANAS

Finalistes al millor curt en valencià/català
THE FOURTH KINGDOM, dirigit per Adán Aliaga i Àlex Lora
THE NEVERENDIG WALL, dirigit per Silvia Carpizo
WOODY & WOODY, dirigit per Jaume Carrió

 

“PASTISSET SOLIDARI” PREMI AL MILLOR CURT DE TEMÀTICA SOLIDÀRIA
THE FOURTH KINGDOM, 
dirigit per ADÁN ALIAGA I ÀLEX LORA
MARHABA, 
dirigit per EMILIO MARTÍ

 

 

“MISTELA DE MOSCATELL” PREMI AL MILLOR CURT DE LA MARINA ALTA I BAIXA
PRIMERS DIES
, dirigit per LUÍS E. PÉREZ

EL PALMARÉS, EL 17 DE FEBRER

ARRIBEM AL FINAL DEL VIATGE

Després de 2 jornades de viatge comencem a intuir amb pesar el final de l’odissea. Gaudiu-lo, perquè queda poc.

2, 3 i 4 de gener de 2018
19 hores / La Musical
Entrada lliure (+pastisset +mistela) / Aforament limitat
Parcent (Marina Alta)

SEGONA TANDA

I més curts! Més realitats! Més fantasies!

Hui, la segona tanda:

2, 3 i 4 de gener de 2018
19 hores / La Musical
Entrada lliure (+pastisset +mistela) / Aforament limitat
Parcent (Marina Alta)

HUI, A LES 19 HORES: IGNICIÓ!!!

“2001: una odissea de l’espai” fa enguany 50 anys. Curt al pap li ret el seu particular homenatge en l’spot.

Cordeu-vos el cinturó. Agafeu-vos fort, perquè hui a les 19 hores ens enlairem.
Ignició! Comença Curt al pap!!!

Amb entrada gratuïta, pastissets i mistela per a totes les viatgeres i viatgers.

2, 3 i 4 de gener de 2018
19 hores / La Musical
Entrada lliure (+pastisset +mistela) / Aforament limitat
Parcent (Marina Alta)

 

ENS ENLAIREM!

Enguany tenim una col·laboració amb l’Agència Espacial Europea.
Cordeu-vos els cinturons. Ens enlairem…

2, 3 i 4 de gener de 2018
19 hores / La Musical
Entrada lliure (+pastisset +mistela) / Aforament limitat
Parcent (Marina Alta)

 

LRF LOGO BLANCO

YA ESTÁ LISTA LA CARTELERA DE LA 9ª EDICIÓN

Durante 3 días por Navidad os invitamos a nuestro menú cinematográfico.

En La Musical de Parcent (La Marina Alta – Alicante). Aforo limitado.
El menú se acompaña de “pastisset” y mistela.

Ya podéis ver la carta de esta 9ª edición (2018)

 

 

2, 3 y 4 de enero: Curt al pap, 9ª edición

La 9ª edición de Curt al pap hace públicas las fechas de esta edición. Con cambios. Nos trasladamos una semana más tarde de lo que hasta ahora solía hacerse. El festival se celebrará el martes 2, el miércoles 3 y el jueves 4 de enero de 2018. Como siempre será a las 19 horas en La Musical. La entrada será gratuíta y se obsequiará con un pastisset y una mistela.

Además, aquí tenéis el cartel para abriros boca y en breve se hará público el spot y la cartelera.

Cartell Curt al pap 2018 (9a edició)